Végre itt a jó idő és élvezhetjük a szabadtéri sportokat. Te melyiket választanád a futást vagy a gyorsgyaloglást?

Vajon melyik a jobb és hatásosabb számunkra, hogy fiatalos feszes formánkat megtartsuk.

Ha igazán szeretnéd az izomzatodat, állóképességedet és általában az egészségedet javítani, a gyors gyaloglás nagy segítségedre lehet.

Napi 30 perc séta elegendő, hogy szinten tudd tartani az egészségügyi állapotodat nem beszélve arról, hogy számos jótékony hatása van, mint például javítja a szervezet inzulin háztartását és segít megelőzni a cukorbetegség kialakulását.  A gyors séta a legjobb módja a zsírégetésnek és ezáltal a fogyás sem marad el. A legjobb az egészben, hogy közben nem vesztesz az izomtömegedből.

Kiváló  láb- és fenékedzés is egyben.

A futás népszerűsége növekvő tendenciát mutat hiszen mindegy, hogy gyors tempó vagy lassú kocogásról beszélünk, állóképességedet ezzel a sporttal maximum teljesítményre hozhatod.

A futás egyik hatásaként segíti az anyagcsere működését is, mivel a kalóriaégetésünk hosszabb ideig tart a testmozgás után a futás hatására.

Mi mind a két mozgásformát bátran ajánljuk és nem tartjuk egyiket sem jobbnak a másiknál hiszen a kiegyensúlyozott étrend mellett a futás, gyaloglás kalóriadeficitet okoz és az energiafelhasználás révén elősegítheti a zsírvesztést.

A zsírégető hatás fokozása érdekében javasoljuk, hogy próbáld ki a BioContour zsírbontó gélünket mely a nap 24 órájában fokozza a szervezet zsíranyagcsere folyamatait. Bátran kend a bőrödre a kényesebb területeken sportolás előtt és élvezd a mozgás felszabadító érzését. Reggel, este pedig használd együtt a BioContour 2in1 narancsbőr elleni és ránctalanító testápolónkkal.