Barion Pixel Alakformálás - BioContour

Alakformálás

Ne fizess, ha nem leszel karcsúbb 1 cm-rel sem!

Kezelés leírása

A BioContour komplex anti-cellulit kezelés több egymásra épülő lépésből áll, melyet úgy építettünk fel, hogy a cellulit csökkentéséhez szükséges a lentebb részletezett  összes problémát egyszerre kezelje.
A kezelést minden esetben egy személyes konzultáció, állapotfelmérés előz meg, mely során meghatározzuk a szükséges eszközök és anyagok igény szerinti használatát.

  • A kezelés első részében a kötőszövet és a zsírszövet fellazítására koncentrálunk. Egy speciális zsírtörő technikával szó szerint “kipukkasztjuk” a zsírsejteket, hogy a méreganyagok felszabaduljanak.
  • Majd egy speciális nyirok drénező géppel oxigént juttatunk az érrendszerbe, mely a kötőszövet ellazulását, nyirokerek kitágulását és a nyirok elzárodások megszűnését eredményezi.
  • Ezt követően már a méreganyagok nyirokrendszeren keresztül történő távozására kell koncentrálnunk, amelyhez a sejtek vérellátását és anyagcseréjét stimuláljuk különböző növényi hatóanyagok és egy speciális infraterápia segítségével.

A kezelés teljesen fájdalom és kockázatmentes, izzadással nem jár! Kb 1,5 órát vesz igénybe. A kezelést követő közvetlen 6 órában legalább 2 liter szénsavmentes víz vagy zöld tea fogyasztása KÖTELEZŐ a kezelés során felszabadított méreganyagok távozása érdekében.
Az eredmény több héten, hónapon keresztül fenntartható szénhidrátszegény étrend, kellő mennyiségű folyadék bevitel és rendszeres sportolás mellett.
Ajánlott kiegészítő szolgáltatásunk:
Anti-Cellulite Booster kezelés egy szinten tartó kezelés mely fókuszál a cellulite tördelésre és fenékemelésre.

Kezelés lépései:

  1. Cellulite tördelés      20’
  2. Alakformáló masszázs  10’
  3. Nyirokdrénázs gépi kezelés    10’
  4. Zsírégető sweat pakolás 20’

Kiegészítésként ajánljuk saját fejlesztésű natúr termékeinket

 

 

Kezelés képekben

Vendégeink véleménye

“Első alkalommal voltam a BioContourban. Kellemes környezetben, profi szolgáltatás…:) 13 cm mínusz…köszönöm szépen. Találkozunk még… :)”
Rita

“Valóban már az első kezelés alkalmával szembetűnő a változás, nemcsak centikben, hanem a bőr feszességében is. Ezzel a kezeléssel kiegészítve az egészséges étkezést, rendszeres mozgást, a nyári alak garantált lesz!”
Orsi

Profi kezelés, szuper hangulat!
Dóra

Bejelentkezés

0630/665 0260 
0670/574 8223

info@biocontour.hu

Szalonjaink

8000 Székesfehérvár,
Vajda János 14.
8000 Székesfehérvár, Kecskeméti út 10.

Kövess minket

Írj Nekünk!

8 + 14 =