Arcfiatalítás

Őrizd meg természetes módon fiatalságodat!

BioContour arcfiatalítás,arckezelés Őrizd meg természetes módon fiatalságodat!

Kezelés leírása

Arcfiatalító kezeléseink a testkezeléshez hasonlóan egy olyan komplex eljáráson alapulnak, melyek a lehető legtöbb fronton küzdenek a megereszkedett bőr ellen.

Komplex arcfiatalító kezelés

  • Első ízben a rövid és alacsony szintű UV-expozíciót kifejtő gépi kezelés alapos antibakteriális és gyógyító hatással bír.
  • Ezt követi a BioContour arcmasszázsunk, mely mozdulataiban teljesen eltér a hagyományos kozmetikai masszázstól. A kezelés alatt a lágy, pillekönnyű mozdulatok és az erősebb, de nem fájdalmas masszázsfogások váltják egymást.
  • Ezt egészíti ki a BioContour fibroblasztokat és kollagén termelést serkentő gépi kezelése, mely fokozza a sejtek vérkeringését és a nyirokrendszer működését.

E kettős hatásnak köszönhetően, a kezelés végére az arcbőr feszessé válik, a sápadt, fáradt bőr pedig életteli egészséges lesz. Az arcbőr visszanyeri rugalmasságát, és az apró ráncok feltöltődnek. A felhalmozódott méreganyagok kiürülnek a nyirokereken keresztül, melynek eredménye a tiszta, feszes bőr, az arc pedig kipihent lesz. Plasztikai sebész kés, drasztikus face-lifting beavatkozás nélkül simulhatnak ki a ráncok, emelhető a megereszkedett arcbőr.

Az arckezelés időtartama: 30 perc 

Az arckezelés menete: peeling + gépi kezelés + anti-aging masszázs

Oxigénes  Ráncfeltöltés 

Kezelés során hialuront, kollagént és argánolajat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe tű nélküli bőrregeneráló gép segítségével, melynek eredménye azonnal látható.
A kezelés fájdalom mentes!

Az arckezelés időtartama: 20  perc

Pakolások

„Minden amire szükséged van” pakolás

Egyszerre 3 funkciót lát el: feszesít, hidratál, táplál a Holt tengeri iszap segítségével

„Stop age” anti aging pakolás

Bőrfeszesítő, hidratáló és bőrnyugtató bio alga kivonattal, bio kandilla olajjal és akácia kivonatával, mely kisimítja a ráncokat és feltölti a redőket.

Kiegészítésként ajánljuk saját fejlesztésű natúr termékeinket

BioContour arcfiatalítás,arckezelés Őrizd meg természetes módon fiatalságodat!

Vendégeink véleménye

Hihetetlen jó élmény volt a BioContour arckezelés és az ott kapott hasznos tanácsok a bőrkezeléssel kapcsolatban. Az argánolajat is tartalmazó Bio arckrém jótékony, feltöltő hatása kellemes meglepetés volt számomra!
Andi

Bejelentkezés

0630/665 0260 
0670/574 8223

info@biocontour.hu

Szalonjaink

8000 Székesfehérvár,
Vajda János 14.
8000 Székesfehérvár, Kecskeméti út 10.

Kövess minket

Írj Nekünk!

9 + 14 =