Tanácsok az életmódváltáshoz!!!

 

„Az vagy, amit megeszel!” – nem csak egy közhely!

Mindenki vágyik a karcsú alakra, egészséges kinézetre, az energiától duzzadó aktív életre.

Az első lépés, hogy szeresd magad annyira, hogy vedd el a testedtől a káros tápanyagokat és helyettesítsd őket egészséges tápláló ételekkel.

Javaslat:

Kerüld a fehér lisztes ételeket és helyettesítőként használj hajdinalisztet, kókuszlisztet, köleslisztet vagy quinoalisztet.

Kerüld a fehér gyilkos cukrot. Használj helyette természetes gyümölcsökből illetve minél kevésbé feldolgozott forrásból származó cukrokat. Kedvencünk a sztívia, datolya, juharszirup, de szívesen használjuk a melaszt, kókuszcukrot és nyers pálmacukrot is.

A csonthéjasok és a magvak a barátaid persze ezt is csak mértékkel fogyaszd! A dió, mogyoró és mandula igaz , hogy tele vannak zsírral, de jófajta zsírral.

Naponta legalább 30 gramm rostot kell fogyasztani. A rostszükségletet sokkal jobb természetes finomítatlan növényi élelmiszerekből kielégíteni, mint brokkoli, borsó, kelbimbó, spenót.

Étkezz színesen! A különböző színű és ízű növények (káposzta, a kelkáposzta, a karfiol, a karalábé, a zeller, a petrezselyemgyökér, a torma, a retek) más-más antioxidánsokat tartalmaznak és megvannak az egészségügyi előnyei a szívtől az emésztőrendszerig testünk minden pontját erősítik. Az antioxidánsok segítik távoltartani a rákot, a gyulladásos betegségeket egyensúlyban tartják a koleszterinszintet.

A zöldség és gyümölcslevektől kívülbelül tisztábbnak érzed magad az energiaszinted szárnyalni kezd és enyhülnek a tested különböző pontjain tapasztalt fájdalmak és ha ez még nem győzött meg lassítják az öregedés folyamatait és szebbé teszi a bőrünket.

A tökéletes egészséges formád külső táplálásához ajánljuk neked válogatott natúr összetevőkkel rendelkező „Fiatalos karcsúság” 2in1 narancsbőr elleni & ránctalanító testápoló” vagy „Fitt forma és bomba kontúr” zsírbontó gélünket.