Történetünk

Nem csak megálmodtuk, tapasztalatot szereztünk és véghez vittük, mert a személyes mottónk: Bízz magadban, csináld szenvedéllyel és meglesz az eredménye!

Számunkra egy új lehetőség kezdete volt, amikor sikeresen megnyitottuk Székesfehérváron elsőként a BioContour alakformáló szalonunkat, ahol vendégeink komplex bőrfeszesítő és méregtelenítő, anti-cellulite eljárásokat vehettek igénybe, nagy figyelmet szentelve az egyén bőrporblémáira célzott megoldási javaslatokat kidolgozva. A kezeléseket gondos odafigyelés és személyes állapotfelmérés előzi meg és nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a vendégek kellő türelemmel és kitartással véghez vigyék a kitűzött céljaikat.

Felmértük az igényeket és azt tapasztaltuk, hogy nem elég a professzionális szalonban végzett kezelés, ugyanis a vendégek szeretnék otthonukban is folytatni a megfelelő bőrápolási rutinjukat a tartós, hosszútávú eredmény érdekében.

A legkritikusabb bőrproblémák, mint a cellulit, megereszkedett bőr, ráncok az arcon és a testen, laza kötőszövet, lábdagadás, petyhüdt, fakó bőr inspiráltak minket a BioContour natúr termékcsalád megalkotásában.

Filozófiánk tehát az, hogy a valódi vendég valódi problémáira kidolgozott megoldásokat megtaláljuk.

Célunk, hogy szalon minőségű kiváló, komplex hatóanyagokból álló krémeket hozzunk létre, melyek nagy segítséget nyújtanak az otthoni bőrápolásban, helyreállítva a bőr természetes funkcióit, hosszútávon fenntartható, egészséges, szép bőrt eredményezve.

küldetésünk

A BioContour küldetése, hogy magas minőségű és hatóanyag tartalmú, natúr bioaktív koncepcióval megálmodott kozmetikumaival valós problémákra épülő komplex és szalon minőségű megoldást nyújtson, ezzel átadva az otthoni „well-being” érzését.

Szalonszépségű bőr otthon!