Narancsbőr elleni masszázskesztyű
arcra és testre

1 990 Ft

Elfogyott

Vérkeringést serkentő, ötujjas, anyagában puha tapintású, mégis erős masszázskesztyű. Nagyszerűen leradírozza az elhalt hámsejteket, fokozza a vérkeringést, ezáltal a bőr alatti szövetek anyagcseréjét így az arckrémek és a narancsbőr elleni készítmények könnyebben felszívódnak és fokozódik a hatékonyságuk.

Helyi zsírpárnák és narancsbőr (cellulit) felszámolása 2 lépésben:

1. lépés
Használd a speciális, nyirokkeringést serkentő dörzsikesztyűt! Nedvesítsd be a masszázskesztyűt és körkörös mozdulatokkal masszírozd át a szükséges testterületeket, készítsd fel a hatóanyagok mélyebb befogadására.

2. lépés
Használd a BioContour „Fitt forma és bomba kontúr” zsírbontó gélt vagy a BioContour „Fiatalos karcsúság” 2in1 narancsbőr elleni & ránctalanító testápolót naponta minimum kétszer, melyek segítenek a helyi zsírégetésben a felesleges centik faragásával, és a narancsbőrös bőrelváltozás elleni küzdelemben. A látványosabb és intenzívebb eredmény elérése érdekében a két terméket egyszerre, egymást követően is használhatod.

Anyaga: 100% nylon, ami rugalmas, és jól nyúlik. A kesztyű színe változó lehet, nem minden esetben tudjuk garantálni a képen látható fehér színű kivitelt.

Felhasználási javaslat: Nedvesítsd be a masszázskesztyűt és körkörös mozdulatokkal masszírozd át a szükséges testterületeket. Használat után langyos vízzel tisztítsd meg, öblítsd át, majd felakasztva hagyd megszáradni.